En blogg om kondomer

Vad ful den blir


skrivet den 06 dec av Admin, klockan:08:48
När man tittar på det som hänger mellan bena och som är på väg att styvna till och som man har för avsikt att använda på sin kära fru. Då har fått för sig att jag ska använda kondom, mest för att det inte ska bli så kladigt i sängen efteråt när jag drar ut den och speciellt när det är nybäddat får hon idéer som dessa. En sak som slår mig är hur ful ens penis blir med detta plasthölje som man dra på sig och den kan ju knappast egga upp henne. Fast hon verkar inte bekymra mig och det gör inte jag heller. När hon ställer krav som dessa då är det bara att använda kondomen och även att den blir ful i denna nya mundering är inget som hindrar oss att ha lika skönt som vi brukar och att de är mindre kladd efter akten, det gör faktiskt inget.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt